www.zelda-sajten.com
Blandat

Blandat

Här kan du hitta allt det här lilla extra som egentligen inte hör hemma på någon specifik avdelning. D.v.s. här kommer du att hitta lite smått och gott, som t.ex. Zelda fonter.

Zelda Fonten
Blandat

Detta är ett måste för alla Zelda webmasters. Den är mycket användbar för grafik till hemsidor. För att kunna använda fonten så laddar du helt enkelt bara ned den och sparar den i mappen C:\Windows\Fonts.

Hooge 05_55 Cyr2
Blandat

Detta är en enkel och ganska trevlig font som är lite pixlig. Den kan vara användbar när man vill ha liten text i en bild t.ex. För att kunna använda fonten så laddar du helt enkelt bara ned den och sparar den i mappen C:\Windows\Fonts.

Ancient Hylian
Blandat

Detta är den uråldriga hylianska fonten. Den funkar bra för att lägga till det där lilla extra i vissa bilder. Tyvärr är texten väldigt svår att tolka. För att kunna använda fonten så laddar du helt enkelt bara ned den och sparar den i mappen C:\Windows\Fonts.

Hylian Symbols
Blandat

Detta är en mängd olika Zelda relaterade figurer. Den kan vara användbar för alla webmasters och bildmakare. För att kunna använda fonten så laddar du helt enkelt bara ned den och sparar den i mappen C:\Windows\Fonts.

Super Mario Bros. Fonten
Blandat

Detta är Super Mario Bros fonten. Den är perfekt om man ska göra en mario bild med text t.ex. För att kunna använda fonten så laddar du helt enkelt bara ned den och sparar den i mappen C:\Windows\Fonts.

Ocarina of Time skärmsläckare
Ocarina of Time skärmsläckare

En skärmsläckare med Ocarina of Time tema. Den är ganska enkel, med en bakgrund där olika karaktärer dyker upp till olika ljud. Spara eller öppna zip filen. Kör/installera programmet och sedan finns skärmsläckaren tillgänglig att välja (egenskaper>skärmsläckare>zelda).

Minish Cap skärmsläckare
Minish Cap skärmsläckare

En skärmsläckare med Minish Cap tema, indykande objekt och karaktärer från spelet. Den är ganska mysig och ser snygg ut. Absolut något för Minish Cap älskarna. Spara eller öppna zip filen. Kör/installera programmet och sedan finns skärmsläckaren tillgänglig att välja (egenskaper>skärmsläckare>Zelda The Minish Cap_2).

The Wind Waker skärmsläckare
The Wind Waker skärmsläckare

En skärmsläckare med Wind Waker tema. Den är snygg och välgjord. Skärmsläckaren är Outset Island, där dag blir natt och komponeras med ett antal ljudbitar. Även en fiskmås kan flyga förbi. Spara eller öppna zip filen. Kör/installera programmet och sedan finns skärmsläckaren tillgänglig att välja (egenskaper>skärmsläckare>The Legend of Zelda Screensaver).

The Wind Waker skärmsläckare
The Wind Waker skärmsläckare 2

En skärmsläckare med Wind Waker tema. Link seglar över havet dag och natt, d.v.s. det man spenderar det mesta av tiden på i Wind Waker. Spara eller öppna zip filen. Kör/installera programmet och sedan finns skärmsläckaren tillgänglig att välja (egenskaper>skärmsläckare>zeldascreen).

Four Swords skärmsläckare
Four Swords skärmsläckare

En skärmsläckare med Four Swords tema. Väldigt läcker med till en början Tetra, loggan och en blädrande bok med olika bilder på varje sida. Spara eller öppna zip filen. Kör/installera programmet (det står Minish Cap, men det är Four Swords) och sedan finns skärmsläckaren tillgänglig att välja (egenskaper>skärmsläckare>backgrnd).

Zelda muspekare
Blandat

Ja det är sant. Zelda baserade muspekare, musmarkörer och andra tillhörande symboler. Det är inte så att du måste ha allt i paketet utan du kan välja om du vill ha en "Hylian Shield" som timglas eller inte. Spara eller öppna zip filen. För över filerna till mappen C:/Windows/Cursors. Sedan kan du gå in på kontrollpanelen>utseenden och teman>muspekare (i menyn till vänster) och ändra till önskad muspekare (Hjälp).

Zelda ikoner
Blandat

Vill du ha en viss Zelda ikon på en specifik mapp? Då är nog detta rätt sak för dig. LoZ inspirerade ikoner som du kan använda istället för t.ex. de tråkiga vanliga mappsymbolerna. Spara/Öppna zip filen. För över ikonerna till en mapp ny eller gammal, spelar ingen roll. För att ändra symbol på en mapp så högerklickar du på den. Sedan Egenskaper>Anpassa>Byt Ikon...>bläddra>slå upp mappen med de sparade ikonerna>Välj önskad ikon (Hjälp).

Zelda TP ikoner
Blandat

Vill du ha en viss Zelda ikon på en specifik mapp? Då är nog detta rätt sak för dig. TP inspirerade ikoner som du kan använda istället för t.ex. de tråkiga vanliga mappsymbolerna. Spara/Öppna zip filen. För över ikonerna till en mapp ny eller gammal, spelar ingen roll. För att ändra symbol på en mapp så högerklickar du på den. Sedan Egenskaper>Anpassa>Byt Ikon...>bläddra>slå upp mappen med de sparade ikonerna>Välj önskad ikon (Hjälp).

Zelda Animationer
Blandat

Detta är 145 olika Zelda animationer. Vilket betyder att detta kan vara användbart material för alla zeldawebmasters där ute. Man kan även använda dessa som "smileys" i MSN, om man nu känner för det. Spara eller öppna rar filen. För över filerna till valfri mapp. Sedan kan du göra vad du vill med dem.

Preload Preload Preload Preload Preload Preload Preload Preload