www.zelda-sajten.com
Masker

Masker

Här kan du hitta lite hjälp om hur du får de olika maskerna och lite info om vad de gör. Det är Happy Mask Shop vid Hyrule Market du går till när du vill påbörja maskuppdraget. Det funkar som så att du går dit och får en mask och hittar köparen som du säljer den till. Slutligen när du sålt ett visst antal masker, så kommer du att ha tillgång till Mask of Truth och tre andra masker, som du inte behöver sälja, utan själv kan använda för eget bruk.

Keaton Mask
Keaton Mask

Besök vakten vid porten till Death Mountain medans du bär denna mask. Han kommer gladeligen köpa den för 15 Rupees.

Skull Mask
Skull Mask

När du fått denna mask så ska du bege dig till Lost Woods. Där du ska visa den för Skull Kid, som kommer att köpa den för en liten summa pengar.

Spooky Mask
Spooky Mask

I Kakariko Graveyard så finns det en liten pojke. Han är väldigt fascinerad vid masken, då han tycker den får honom att se ut precis som Dampé gravgrävaren. Pojken köper masken för 30 Rupees med stor glädje.

Bunny Hood
Bunny Hood

Denna mask kan du sälja till mannen som springer runt på Hyrule Field. Masken är egentligen bara värd 50 Rupees, men den konstiga mannen kommer att fylla din plånbok med pengar tills den rinner över.

Mask of Truth
Mask of Truth

Efter det att du sålt Bunny Hood, så kommer maskförsäljaren att belöna dig med denna mask. Med den här masken kan du prata med "gossip stenar" (Gossip Stones, de där enögda stenarna som talar om tiden) och de kan faktiskt ha ett och annat intressant att berätta för den vetgirige.

Fler Masker

Maskförsäljaren tillåter dig att låna någon av följande tre masker i utbyte mot Mask of Truth. De tre maskerna du kan låna är som du kanske ser Goron Mask, Zora Mask och Gerudo Mask. Testa att använda olika masker och prata med folk. Vad du får höra kan förvåna dig.

Goron Mask Zora Mask Gerudo Mask
Preload Preload Preload Preload Preload Preload Preload Preload