www.zelda-sajten.com
Trade

Trade

Här kan du hitta lite hjälp och info angående bytesuppdraget i Ocarina of Time. D.v.s. det du behöver göra för att få Biggoron's Sword. I vanlig ordning så är det bara att kontakta mig om du tycker att jag utelämnat någon detalj, så lägger jag förhoppningsvis till den.

Pocket Egg
Pocket Egg

När du träffar en flicka i Kakariko Village, så går du med på att ta hand om hennes ägg. När ägget väl har kläckts så ska du givetvis använda hönan för att väcka Talon. Återvänd sedan till Kakariko Village och ge henne den nykläckta hönan. I gengälld ger hon dig Cojiro, en höna som en gång i tiden har tillhört hennes bror.

Cojiro
Cojiro

Gå in i Lost Woods och hitta flickans bror. Du kan hitta honom nära en gammal stubbe, halvt sovandes utmattad. När han ser sin höna, så kommer han att fråga dig om du kan leverera en Odd Mushroom till hans mormor i Kakariko Village, och som den gentleman du är...

Odd Mushroom
Odd Mushroom

Ta Odd Mushroom till damen i Potion Shop i Kakariko Village. I gengälld ger hon dig en Odd Potion som du ska ta till hennes dotterson i Lost Woods.

Odd Potion
Odd Potion

Återvänd ännu en gång till Lost Woods och denna gång kommer du hitta en flicka där pojken var. Hon insisterar att du ska ge henne Odd Potion och i gengälld så ger hon dig Poacher's Saw.

Poacher's Saw
Poacher's Saw

Ta Poacher's Saw till snickaren nära Gerudo Valley. Han blir överraskad över att se sågen eftersom han lämnade den med sin fru. Allt han har att erbjuda i gengälld för sågen är ett trasigt Goronsvärd.

Goron's Sword
Goron's Sword

Gå uppför Death Mountain för att träffa den gigantiska Goronen. Den skickliga hantverkaren säger att han skulle vara glad över att få reparera svärdet, men innan han kan utföra något arbete så behöver han ögondroppar från King Zora. Han ger dig ett recept som du ska ge till King Zora.

Prescription
Prescription

King Zora berättar att han inte har några ögondroppar på lager. Istället erbjuder han dig Eyeball Frog, en huvudingrediens för dropparna. Han rekomenderar att du tar grodan till professorn i huset vid Lake Hylia.

Eyeball Frog
Eyeball Frog

När du når professorn så misstar han grodan för en gåva och går iväg för att förbereda grodan för kvällsmat. Hindra honom och han gör ögondropparna till dig.

Eye Drops
Eye Drops

Rusa tillbaka till Death Mountain innan ögondropparna förstörs och ge dem till den gigantiska Goronen, som använder dem på direkten. Han ger dig en check för svärdet och ber dig komma tillbaka efter några dagar för att hämta svärdet.

Claim Check
Claim Check

Vänta tre dagar. Gå sedan tillbaka med checken för att få svärdet. Kanske Sun's Song kan få tiden att gå snabbare.

Preload Preload Preload Preload Preload Preload Preload Preload